NIEUWS

Per 1 december is er een vernieuwde UNSA website.

 

Omdat er geen stage vergunningen meer mogen worden uitgegeven voor Zuid Afrika, hebben we een andere benadering in het plaatsen van studenten die praktijk ervaring willen opdoen.

Omdat wij met diverse instanties in Zuid Afrika en in Nederland samenwerken hebben we van de Zuid Afrikaanse ambassade in Den Haag een speciale concessie gekregen waarbij het weer mogelijk wordt om toch in Zuid Afrika praktijk ervaring op te doen. Veel gaat via de bevriende Universiteiten. Wij krijgen dan een speciale vergunning van de Zuid Afrikaanse ambassade voor je.

We zijn nog met de ambassade aan het uitwerken wat de beste methode is om dat vertrouwt en vlot te laten verlopen.

Vandaar dat de website hier en daar veranderd is om aan te geven wat nu wel en niet benodigd is voor je stage in Zuid Afrika.

 

De Promo Film is al niet zo jong meer, maar geeft toch duidelijk weer hoe het een en ander in Zuid Afrika verloopt.

Roken: Denk er aan dat roken in Zuid Afrika aan zeer strikte banden is gelegd. Er zijn nog weinig gebouwen waar je nog mag roken. Dus als je een roker bent, let dan goed op wat wel en wat niet mag.

Wat nogal interessant was is dat we naar aanleiding van de Promo Film veel opmerkingen over roken en drank hebben gekregen. Dus het is aan jou om daar je eigen oordeel over te hebben. Denk er ook aan dat je bij het studentenhuis waar je zult verblijven ook niet in het gebouw mag roken.

 

Met vriendelijke groet,
Albert van Oudheusden

 

Foto's: © Wendie Kaijser