GEINTERESSEERD?

 

Voordat je zo’n belangrijk besluit neemt om naar Zuid Afrika te gaan voor stage, minoren, afstuderen of studie of misschien zelfs als vrijwilliger, moet je je goed afvragen of dit wel iets is wat je echt wilt doen en dat je dan zeker weet dat je deze stap aankunt. Om een buitenland stage aan te kunnen pakken moet je van jezelf weten dat je je goed kunt aanpassen en dat je doorzettingsvermogen hebt. Dat zijn de meest belangrijke eigenschappen die je nodig hebt.

Zuid Afrika is natuurlijk een van de mooiste landen van de wereld om je stage te lopen. Een land met veel contrasten en fantastische wild life mogelijkheden en uniek in deze wereld. Ook de cultuur is bijzonder interessant en juist het feit dat men 11 officiële talen heeft geeft al aan dat er een bijzondere samenwerkingssituatie tussen de volkeren is. De Zuid Afrikaner is gewend met al deze culturen om te gaan en het is indrukwekkend hoe men zich daarin vindt. Ook daar kun je veel van leren.

Ook wat het niveau van stage lopen of afstuderen betreft hoef je je ook geen zorgen te maken. Alle mogelijkheden zijn aanwezig om daar een goed succes van te maken, maar dan moet je er zelf wel genoeg aandacht aan geven. Wij kunnen je daar zeker in adviseren.

Wat ons betreft is Zuid Afrika een ongelofelijke ervaring, anders zouden we daar zelf niet wonen en werken.

Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met je op. Vul s.v.p. de gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we ons goed kunnen voorbereiden voor het kennismakingsgesprek via Skype of Zoom.