DIVERSEN >> Docenten

Kosten

 

Bij een bezoek van een docent kijken we naar de meest handige vlucht, verblijfsvergunning, huisvesting, vervoer ter plaatse, het contact, welke reisverzekering, ook zorgverzekering en meer. Alles is het een en ander afhankelijk van hoe lang het bezoek zal zijn.

Als het om lesmateriaal of lesgeven gaat, gaan we kijken welke Universiteit het meest geschikte kan zijn, of dat er misschien al wel een overeenkomst is tussen beide partijen. Ook kijken we naar welke afdeling en welke contact persoon het beste zou kunnen passen.

Kosten voor onze bemiddeling hangen af van de lengte van de periode, tot drie maanden is dit € 100. Wordt het voor een veel langere periode, wat een jaar of langer kan zijn waar meer komt kijken i.v.m visa, verzekering, verblijf en mogelijke financiering, dan praten we van een bedrag van € 300.

De betaling gaat naar de UNSA rekening bij de Rabobank en moet dan gedaan worden op het moment dat beide partijen het eens zijn over welke behoefte er ligt en in welke richting er door UNSA gekeken gaat worden.